Cum am ajutat o companie de cursuri online să genereze vânzări, clienți și o comunitate prin Video Marketing – Studiu de caz EduKiwi

Descriere Proiect & Companie

EduKiwi este o platformă educațională și editură online ce oferă cursuri experențiale premium în domenii precum: relații, dezvoltare personală, business, marketing, psihologie, nutriție, sport și multe altele.

Obiective

  1. Creșterea brandului eduKiwi și a brandului personal Doru Pelivan – generare de vânzări, creșterea audienței la newsletter și pe social media, brand awareness;
  2. Creare de video creativ ce aduce rezultate, în funcție de campania și de proiectul în curs.

Rezultate

Video este unul din principalii piloni în strategia de marketing eduKiwiDe-a lungul timpului, am produs majoritatea tipurilor de materiale video pentru eduKiwi, în funcție de obiectivele proiectului în curs.

Mai concret:

– Materiale video care au contribuit la vânzări de peste 2mil. euro și peste 300.000 persoane abonate la newsletter;
– Creșterea canalului de YouTube Doru Pelivan de la 600 la 10.000 abonați și peste 800.000 minute vizualizate;
– Realizare de materiale video premium pentru pentru divesre campanii: reclame comerciale, emisiuni online, brand videos, livestream-uri, webinarii, cursuri online, testimoniale video, etc.
– Educarea audienței eduKiwi prin conținut video de calitate;
– Brand awareness la nivel național și internațional.

Servicii

 

  1. Strategie video: Strategie, planificare și organizare în funcție de obiectivele alese;
  2. Pre-producție video: Scripting & Briefing;
  3. Producție Video: Operare cameră, Regie, Livestreaming
  4. Editare Video: Montaj video, Colorizare video, Sound design;
  5. Producție audio: Înregistrare podcast-uri, voice-over și post-procesare audio.

Emisiuni, Vlog-uri, Podcast-uri

Unul din principalii piloni în materie de content gratuit au fost emisiunile și podcast-urile de pe YouTube.

Aceste tipuri de emisiuni au generat sute de mii de vizualizări și au contribuit la promovarea atât a brandului EduKiwi, cât și a brand-ului personal Doru Pelivan.

Ca rezultate, canalul de YouTube Doru Pelivan a ajuns la aproape 10.000 abonați și peste 800.000 minute vizionate în total.

Play video

Doru Pelivan – Strategia de vânzări

Play video

Doru Pelivan – Review tabletă Remarkable2

Crește-ți vânzările prin video creativ. Contactează-ne pentru detalii.

Brand Video

Video-urile de brand sunt materiale din care reies valorile și cultura companiei. Aceste tipuri de video pot fi un documentar, dar și un podcast sau o emisiune.

Play video

eduKiwi – Cine ajută 1.000.000 de români

Studiu de caz Anca Maftei – eduKiwi 

Reclame video

Reclamele video au fost principala metodă prin care compania a generat vânzări, vizibilitate și trafic. Fiind la baza dezvoltării companiei, materialele video au fost optimizate în funcție de platforma în care s-au promovat (Facebook, Instagram, YouTube).

Hobby2Profit – Pera Novacovici

Kiwi Marathon – Maratonul de marketing online

Cursuri Video Online

Cursurile online sunt activitatea principală EduKiwi.

Cursurile s-au realizat în spații interioare controlate, unde lumina și calitatea audio au fost elemente esențiale în producția unor materiale video de calitate.

Livestream-uri Video

Livestream-urile sunt printre cele mai bune metode de a crește interacțiunea cu orice public și de a ajunge la sute sau mii de vizualizări în timp real.

Pentru EduKiwi am produs livestream-uri în cadrul mai multor contexte – de la webinarii live până la producții de cursuri în mai multe camere. Scopul a fost acela de a acoperi cât mai multe unghiuri, pentru a face experiența de vizionare similară cu prezența audienței în timp real în locație.

Concluzie

Deși fiecare proiect a avut scopul și obiectivele lui, materialele video produse pentru eduKiwi și pentru brandul personal Doru Pelivan au adus creșteri vizibile în toate categoriile.

Vânzări, număr de abonați, notorietate, SEO, înțelegerea produselor eduKiwi, fidelizarea audienței și nu în ultimul rând, schimbări pozitive în viețile oamenilor prin educație online de calitate.

Dacă vrei să lucrezi alături de noi, te așteptăm să ne contactezi. Noi te vom ajuta să ajungi la rezultatele pe care le urmărești și de ce nu, să le depășești.

Părerea clientului despre colaborarea cu Kreafilm

Crește-ți vânzările prin video creativ. Contactează-ne pentru detalii.