Cupio

Video creativ de diferențiere pentru unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de beauty

PLAY VIDEO

Suntem încântați de colaborarea îndelungată cu Cupio pe campanii de video creativ, care au susținut misiunea brand-ului de a ajunge alegerea principală a profesioniștilor și pasionaților de beauty.

Tip de video

Youtube & social media advertising

Servicii

Producție video, post-producție

Industrie

Beauty

Rezumat

Cupio este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din industria de beauty din Romania. Fondată în 2012, compania a pornit cu misiunea de a oferi fiecărui profesionist sau pasionat de beauty cele mai noi și calitative cosmetice profesionale, tehnici și materiale educaționale. În prezent, Cupio este una dintre resursele principale de produse de manichiură, machiaj și îngrijire personală, precum și de educație și inspirație din domeniu.

Reputația pentru excelență este elevată de activitatea de marketing online care include campanii tematice, activități de construire a comunității și colaborări cu influenceri. Alături de Kreafilm și prin video creativ, Cupio își consolidează poziția pe piață ca și concurent principal în zona de beauty pe plan local și internațional.

Viziune - Video

Transpunerea viziunii de brand pe video

Multiple concepte creative

Pentru game diferite din aceeași categorie de produs

Adaptat la platformă

Special gândit pentru distribuire pe multiple platforme și campanii de promovare

Capturi din video - partea 1

Abordare

Industria de beauty din Romania și international este dominată de nume mari cu notorietate de piață. Pentru a concura cu aceste brand-uri sonore, Cupio trebuie să își consolideze poziția pe piață ca brand de beauty, punând accent pe experiența din jurul folosirii produselor. Principalele obiective în materie de producție de video creativ sunt:

Diverse materiale creative: Am realizat video pentru promovarea gamelor diferite din aceleași categorii de produse. Prin concepte creative, tehnici de producție și compoziție, trebuia să ne asigurăm că fiecare video are un look și un vibe propriu și se distinge de alte campanii pentru produse similare.

Caracter distinct: Scopul videourilor a fost de a promova produsele Cupio insuflând personalitatea distinctă a brand-ului, dar respectând în același timp stilul modern de video comercial din zona de beauty pentru a fi ușor de înțeles și a maximiza vânzările.

Produs în prim plan: Apelând la diferite elemente de fundal pentru a spune povestea fiecărui produs, trebuia să ne asigurăm că acestea nu distrag, ci scot în evidență produsele și experiența Cupio.

Rezultate

Întreaga strategie de video se bazează pe ideea de a spune povestea Cupio prin portofoliul său de produse și definirea scopului, viziunii și misiunii sale. 

Concurând cu brand-uri mari, este esențial să scoatem în evidență punctele forte ale brand-ului, precum calitatea superioară a produselor, implicarea în comunitatea de beauty și fidelizarea clienților prin inițiative educaționale și promoționale. Prin campanii de video creativ, am obținut următoarele rezultate:

Principala alegere pentru beauty: Am rămas fideli misiunii brand-ului de a fi prima alegere a profesioniștilor și pasionaților de beauty. În acest sens, am conceput videouri creative în jurul experienței folosirii produselor și tehnicilor Cupio, mai degrabă decât în jurul produselor și caracteristicilor.

Multiple concepte creative: Folosind tehnici de compoziție, lumini, atenție la detaliu și stiluri de montaj adaptate la conceptul creativ, am scos în evidență viziunea clientului și am conceput videouri prin care am dat fiecărui produs o personalitate și un ton distinct.

Advertising de impact: Fiecare video a fost special gândit pentru impact maxim în campanii de advertising pe Youtube și social media. De aceea, detalii ca brand-ul, mesajul videoului, cui se adresează și cu ce obiective sunt clare din primele secunde.

Reels & TikTok Ads

Capturi din video - partea 2

Fiecare colaborare pe care am avut-o cu Kreafilm a fost o experiență remarcabilă în toate aspectele. Este o încântare să lucrezi cu oameni care pun pasiune în ceea ce fac și livrează cu promptitudine și seriozitate servicii excepționale.  Mereu dau dovadă de profesionalism și implicare, respectă întotdeauna termenele limită și livrează materiale de foarte bună calitate. Un aspect care este foarte important în domeniul de beauty este atenția la detalii, iar cei de la Kreafilm reușesc să surprindă esența fiecărei campanii într-un mod unic și captivant.  Kreafilm a devenit un partener Cupio și nu doar un prestator de servicii. 
Alina Baciu
Marketing manager - Cupio

Cauți un partener video?