Dental Design

Consilidarea vizibilității pentru o clinică stomatologică de standard internațional

PLAY VIDEO

Cu viziunea de a fi recunoscuți drept o clinică stomatologică specializată pe tratamente și proceduri complete, Kreafilm a realizat diferite tipuri de video care poziționează Dental Design drept soluția pentru orice nevoie stomatologică.

Tip de video

Brand story, video educațional, video de prezentare pe website, testimoniale pacienți

Servicii

Strategie video, concept creativ, pre-producție video, producție, post-producție

Industrie

Medicină și stomatologie

Rezumat

Dental Design a fost fondată în 2008 cu promisiunea de a transforma vizitele la medicul stomatolog în experiențe plăcute, în care siguranța, grija, confortul și profesionalismul sunt valori principale și pilonii relației medic – pacient. Prin devotamentul fondatorului și medicului stomatolog Bogdan Fondrea față de profesie, Dental Design oferă pacienților acces la ultimele tehnologii și cele mai moderne practici din domeniu, ajungând una dintre cele mai inovatoare clinici stomatologice din Timișoara.

Kreafilm a colaborat inițial cu Dental Design la un video de brand story, prin care am contribuit la amplificarea impactului de brand. După livrarea unui video care a depășit așteptările clientului, colaborarea noastră a evoluat la crearea unui ecosistem integrat de video, prin care încercăm să creștem vizibilitatea clinicii și a soluțiilor oferite atât la nivel local, cât și internațional.

1 brand, 4 tipuri de video

Ecosistem integrat de video marketing

Creșterea vizibilității

Video creativ pentru prezentare clară și creșterea transparenței

Diferențiere în domeniul stomatologic

Adresarea celor mai presante întrebări ale pacienților prin video

Capturi din video

Abordare

Cu obiectivul de a ajuta Dental Design să își facă resimțită prezența prin soluțiile inovatoare în domeniul stomatologic, am fost nevoiți să venim cu o abordare care provoacă metodele convenționale și deseori reci de branding și promovare din domeniu. Imaginea Dental Design a fost construită prin reputația serviciilor sale, dar și prin conținutul creat de Dr. Fondrea, care vorbea despre proceduri, tratamente și filosofia clinicii dintr-o perspectivă personală, în care pasiunea alimenta dorința de a oferi soluții de talie mondială. Aceste lucruri au inspirat următoarea abordare:

Povești personale: Cunoscând faptul că cei mai mulți pacienți merg la medicul stomatolog cu frică, am decis că toate videourile să pornească de la povești personale în care oamenii se pot regăsi, creând conexiune și relevantă.

Cultura centrată pe oameni: Am creat videouri dedicate pentru echipa Dental Design pentru a oferi publicului ocazia de a cunoaște medicii prin expertiza lor și felul în care se prezintă, factori extrem de importanți în decizia de a alege o clinică sau un medic stomatolog.

Îmbunătățirea calității vieții: Îngrijirea orală optimă are impact dincolo de sănătatea la nivel dentar, influențând sănătatea întregului organism. Astfel, în video am prezentat tratamentele prin prisma beneficiilor substanțiale aduse asupra calității vieții.

Rezultate

Având libertate de a testa noi limite creative, am conceput o strategie video care reflectă brand-ul într-un mod modern și îl poziționează drept soluție completă și inovatoare în domeniul stomatologic. Fiecare tip de video, de la brand story și videouri educaționale, la video de prezentare pe website, a ajutat Dental Design să iasă din tiparul branding-ului specific clinicilor stomatologice, demonstrând profesionalism, know-how specializat, căldură și transparență. Am obținut următoarele rezultate:

Brand story: Am spus povestea Dental Design și a valorilor sale prin povestea medicului Bogdan Fondrea. Făcând referire la pasiunea pentru meserie și importanța echipei de profesioniști, am oferit audienței o perspectivă mai personală a clinicii – un element esențial în atragerea noilor pacienți.

Video educațional: Printr-o serie video special concepută pentru social media, am adresat cele mai frecvente întrebări din partea pacienților despre cele mai des întâlnite probleme stomatologice. Am informat publicul cu privire la simptome, implicații, metode de prevenție și tratament, crescând vizibilitatea soluțiilor Dental Design.

Welcome video: Am conceput un video de 30 de secunde pentru website cu rolul de a introduce vizitatorii în lumea Dental Design. Pentru o reprezentare cât mai autentică, am pus accentul pe profesionalismul redat printr-o atmosferă degajată și primitoare, echipa care răspunde la întrebări și elimină grijile pacienților și aparatura de ultimă generație care asigură accesul la cele mai noi și complete soluții stomatologice.

Website welcome video

Mi-am dorit de la colaborarea cu echipa Kreafilm să reușesc să dau jos măștile, să arăt ceea ce sunt eu, sub halatul de medic, ce sunt eu ca om. Mă bucur să spun ca videoclipul realizat mi-a depașit asteptările și că am reușit sa obținem tot ceea ce mi-am dorit. Nimic nu a fost lasat la voia întâmplării, cele mai mici detalii fiind tratate de cei de la Kreafilm cu atenție si responsabilitate. Cu siguranță videoclipul acesta este doar primul pas al unei colaborări ce mi-o doresc sa fie mulți ani de acum înainte. Mulțumesc!
Dr. Bogdan Fondrea
Medic Stomatolog, Fondator Dental Design

Cauți un partener video?